A doua sesiune a Cercului Pastoral al preoților de spitale din București.

Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor organizează, luni, 1 septembrie, cea de a doua sesiune a Cercului Pastoral al preoților de spitale din București.

Evenimentul va avea loc în trapeza Bisericii ‘Sfinții Doctori Cosma și Damian’ din cadrul institutului Clinic Fundeni. Manifestarea va debuta cu slujba Sfintei Liturghii, care va fi oficiată în lăcașul de cult din incinta acestui spital. Întrunirea are ca temă „Terapia intensivă – locul între viață și moarte, între nădejdea vindecării și eliberarea de suferință”.

Cu prilejul întâlnirii, vor fi prezentate referate de către preoți care desfășoară o intensă activitate pastoral-misionară și filantropică în cadrul mai multor spitale din Capitală.

În cadrul celei de a doua sesiuni a Cercului Pastoral al preoților de spitale din București vor fi discutate și alte probleme referitoare la activitatea liturgică, pastoral-misionară și socială a preoților de spital.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…