A doua etapă a Cursului de muzeologie generală organizat de Patriarhia Română

La Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus se va desfășura, în perioada 4-12 mai, cea de-a doua etapă a Cursului de muzeologie generală. Acest curs este organizat de Centrul de pregătire pentru patrimoniu al Patriarhiei Române, iar prima etapă a avut loc anul trecut, în luna septembrie.

Având în vedere interesul larg de care s-a bucurat până acum cursul de muzeologie generală, Centrul de pregătire pentru patrimoniu al Patriarhiei Române va organiza și alte activități similare.

Etapa finală a Cursului de muzeologie generală va avea loc anul acesta, în luna septembrie, când, timp de 5 zile, participanții vor susține un examen de absolvire.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…