A doua ediție a concertului caritabil După Datini Colindăm

Asociația Studenților Teologi Ortodocși (ASTO) din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București organizează concertul caritabil de colinde „După datini, colindăm!”, ediția a II-a, pe 14 decembrie 2012, la sediul nou al Bibliotecii Naționale, începând cu ora 18:00.

Acest concert va fi susținut de două coruri recunoscute la nivel internațional prin concursurile de specialitate la care au participat și prin mulțimea de premii obținute:

– Corala Nicolae Lungu a Patriarhiei Române – dirijor Pr. Lect.

Dr. Stelian Ionașcu.

– Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române – Protopsalt Diac. Mihail Bucă.

Spectatorii vor putea dona în urnele mobile aflate în sala concertului. Suma de bani strânsă va fi transformată în bunuri și direcționată către Așezământul Social „Patriarhul Justinian Marina”, prin Asociația Diaconia, proiect care sprijină mamele și copiii acestora, de vârstă preșcolară și școlară, victime ale violenței domestice, precum și copiii cu risc social provenind din familii monoparentale, dezorganizate.

Dăruind, veți dobândi!

Evenimentul coincide cu aniversarea Bibliotecii Naționale a României, fiind destinat atât iubitorilor de colinde tradiționale, cât și iubitorilor de cultură.

Intrarea va fi liberă pentru publicul larg, accesul în sală realizându-se începând cu ora 17:30.

Voluntarii Asociației Studenților Teologi Ortodocși vor avea grijă să distribuie la timp cadourile, în speranța că vor reuși să aducă un strop de bucurie acestor copii si mame, în preajma Sfintelor Sărbători.

Comentarii Facebook


Știri recente