A doua ediție a Campaniei „Mărțișor în cărucior”, în Arhiepiscopia Alba Iuliei

Centrul Pilot pentru persoane cu dizabilități Sfântul Meletie, al Asociației Filantropia Ortodoxa Alba Iulia, organizează în perioada 25 februarie – 1 martie 2011 o expoziție cu vânzare de mărțișoare. Această acțiune se va organiza în cadrul centrului comercial Alba Mall din Alba Iulia. Mărțișoarele au fost confecționate manual de către beneficiarii centrului urmând ca din veniturile obținute să se organizeze o excursie având drept scop coeziunea și socializarea grupului, după cum a informat pentru Radio Reîntregirea, asistenta socială Gabriela Bodea.

Centrului Pilot ,,Sfântul Meletie” din Alba Iulia oferă servicii de consiliere psiho-socială, informare și orientare profesionala, recuperare kinetoterapeutică, pentru 20 de persoane cu handicap fizic, nevăzători și cu deficiențe de auz.

În cadrul întâlnirilor și activităților săptămânale persoanele cu handicap și-au arătat îndemânarea în confecționarea acestor mărțișoare. Prin această expoziție comunitatea persoanelor cu dizabilități Alba dorește să arate societății civile și comunității locale faptul că și ei sunt ca noi și se pot bucura de orice e frumos și bun.

Comentarii Facebook


Știri recente