A avut loc sedinta de constituire a Adunarii eparhiale a Episcopiei Romanului

Evenimentul a debutat astazi, de la orele 09.30, cu o slujba de Te-Deum oficiata de catre PS Ioachim Bacauanul, arhiereu vicar al Episcopiei Romanului, in Catedrala episcopala ‘Sf. Parascheva’ din Roman, dupa care, de la orele 10.00, in sala de sedinte a episcopiei, au fost validati noii membri ai Adunarii eparhiale, alesi in urma votului din 4 mai. In continuare va prezentam membrii delegati in Adunarea eparhiala a Episcopiei Romanului pentru perioada 2006-2010:

1. membri clerici: Mitru Viorel, consilier administrativ al Episcopiei Romanului; Tuscanu Florin, protopop de Roman; Tomozei Constantin, protopop de Bacau Nord; Radu Vasile, protopop de Bacau Sud; Alupei Constantin, protopop de Onesti; Todeanca Petru, protopop de Moinesti; Leonte Constantin de la Biserica ‘Sf. Nicolae’ din Bacau; Plescau Ioan de la Biserica ‘Sf. Dumitru’ Narcisa din Bacau; Miron Gheorghe de la Episcopia Romanului si Ciobotaru Dumitru de la Biserica ‘Sf. Ioan’ din Tg. Ocna;

2. membri mireni: prof. Vasiliu Laurentiu; Groapa Gheorghe, economist la Episcopia Romanului; prof. Ursachi Vasile; prof. Andone Mihai; prof. Pricopi Gelu; ing. Constantinescu Eugen; ing. Simionescu Dan; ing. Strugariu Constantin; Crasmaru Gabriel, avocat la Baroul din Bacau; ing. Bucataru Constantin; ing. Raspopoi Mihai; ofiter Enache Vasile; ing. Cristinoiu Constantin; ing. Otto Costel; Catana Neculai, secretar la Primaria din Moinesti; Ailincai Vasile, primarul municipiului Moinesti; Lemnaru Emil, primarul municipiului Onesti; Bucataru Ion; jurist Munteanu V. Vasile si dr. Petrescu Cornel.

Adunarea eparhiala este organul deliberativ pentru toate chestiunile administrative, culturale si economice ale eparhiei. Adunarea eparhiala este alcatuita din 30 de membri, 10 clerici si 20 mireni, alesi pentru o perioada de patru ani.

Comentarii Facebook


Știri recente