A apărut ultimul număr al revistei „Vestitorul Ortodoxiei”

Publicația abordează toate evenimentele religioase importante ale lunilor noiembrie și decembrie. Anul 2009 a fost pentru Biserica Ortodoxă Română, anul comemorativ omagial al Sfântului Vasile cel Mare și al celorlalți Sfinți Capadocieni. Tot anul trecut s-au împlinit 650 de ani de existență a Mitropoliei Țării Românești. Despre evenimentele aniversare dedicate acestor momente puteți citi în paginile „Vestitorului Ortodoxiei”. Pagini din revistă sunt dedicate, de asemenea, hramului Catedralei Patriarhale, Congresului Internațional de Teologie, închinat Sfântului Vasile cel Mare, desfășurat în Palatul Patriarhiei în perioada 1-4 noiembrie, dar și vizitelor canonice ale Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române în Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, în Eparhia Râmnicului, a Aradului, în Episcopia Devei și Hunedoarei, dar și a Maramureșului și Sătmarului.

De asemenea, puteți citi două articole despre trecerea la cele veșnice a Părintelui Arhimandrit Teofil Pârâian, dar și despre funeraliile Patriarhului Sârb Pavle.

Revista „Vestitorul Ortodoxiei” face parte, alături de publicațiile „Lumina”, din centrul de presă „BASILICA” al Patriarhiei Române și poate fi achiziționată de la pangarele și librăriile bisericești.

SURSA: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente