A apărut ultimul număr al revistei ‘Glasul Bisericii’

La Editura „Cuvântul Vieții” a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a apărut ultimul număr al revistei Glasul Bisericii. Publicația prezintă cele mai importante evenimente din viața Bisericii Ortodoxe Române, cu precădere din eparhiile care fac parte din Mitropolia Munteniei și Dobrogei.

Preot Mihai Hau, consilier cultural al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a declarat că revista Glasul Bisericii se dorește a fi un buletin de informare la zi, prezentând marile evenimente care se derulează în cursul unui an bisericesc.

Ultimul număr al publicației ‘Glasul Bisericii’ cuprinde în cele 400 de pagini evenimentele bisericești importante din ultimele trei luni. De asemenea, cei interesați pot citi pastoralele ierarhilor din cuprinsul Mitropolia Munteniei și Dobrogei cu prilejul praznicului Învierii Domnului, precum și articole, studii și documentare de specialitate.

Preot Mihai Hau a menționat, că pe lângă aceste elemente, revista ‘Glasul Bisericii’ a publicat și comunicatele oficiale ale Patriarhiei Române, precum și hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Revista oficială a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a fost înființată cu binecuvântarea vrednicului de pomenire Patriarh Justinian Marina în anul 1948.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente