A apărut revista „Credința străbună” pe luna Noiembrie

Astăzi, 11 noiembrie, a apărut numărul 11 al revistei „Credința străbună” editată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română de Alba Iulia, pe luna noiembrie 2009. Acest număr prezintă lucrările ședinței de lucru a Sfântului Sinod din sesiunea de toamnă desfășurată între 28 și 30 Octombrie a.c.

Rubrica Cuvântul Ierarhului prezintă cuvântul de Laudatio rostit de IPS Andrei cu ocazia omagierii Preasfințitului Justinian Chira al Maramureșului la Alba Iulia informează Arhiepiscopia de Alba-Iulia. La rubrica permanentă Glasul Evangheliei, dedicată tâlcuirii pericopelor evanghelice din duminici, părintele Iosif Zoica a pregătit meditații pentru duminicile a 22-a, a 25-a, a 26-a și a 30-a după Rusalii. Mai puteți citi în acest număr eseul „Celebritate și anonimat” semnat de părintele Dan Popovici. La rubrica Recuperări culturale este prezentat articolul „Dosoftei și traducerea psalmilor” semnat de Domnul Lucian Bâgiu. Revista „Credința străbună” din această lună mai cuprinde mesajul ÎPS Andrei, la mutarea la Domnul a Părintelui Teofil Păraian alături de articolul semnat de părintele Sabin Vodă și intitulat „Părintele Teofil Părăian – omul bucuriei”.

Mai multe articole și noi știri veți găsi răsfoind revista Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia. Vă recomandăm așadar acest ultim număr al publicației „Credința străbună” pe luna Noiembrie pe care o puteți găsi la magazinul de obiecte bisericești sau la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia.

Comentarii Facebook


Știri recente