A apărut marca poștală „Crăciun 2009”

Icoana „Nașterii Domnului” depe catapeteasma din sec. al-XIX lea, de la Biserica „Sfântul Antonie cel Mare – Curtea Veche” este imaginea folosită de Romfilatelia pentru emisiunea de mărci poștale „Crăciun 2009”. Biserica „Curtea Veche” este cel mai vechi edificiu de cult din București, anul acesta aniversând 450 de ani de existență, informază TRINITAS TV.

În fiecare an, cu ocazia marilor sărbători creștine Romfilatelia introduce în circulație emisiuni de mărci poștale cu tematică religioasă.

Emisiunea filatelică tematică „Crăciun 2009” este disponibilă, din 20 noiembrie, în toate magazinele Romfilatelia din București și din țară.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…