A apărut cartea ‘Taina vindecării’ a Mitropolitului Antonie de Suroj

La Editura Reîntregirea din Alba Iulia apărut cartea: „Taina vindecării” a Mitropolitului Antonie de Suroj. Cartea a apărut cu binecuvântarea IPS Andrei și este o traducere din limba franceză realizată de Părintele Alexandru Teompa, care făcut și un studiu introductiv despre învățătura Mitropolitului Antonie, informează Arhiepiscopia Alba Iuliei.

Predicile părintelui Antonie, prezentate în lucrarea de față, sunt un adevărat manual de „medicină duhovnicească”. Ele ne arată mijloacele prin care putem să ne vindecăm rănile sufletului și să ne întâlnim cu Dumnezeu pe drumul pocăinței. Sunt cuvinte simple, însă de o uimitoare profunzime spirituală, prin care părintele își învăță credincioșii, și ne învață și pe noi, cum să ne pregătim sufletul pentru întâlnirea cu Dumnezeu, pentru a avea acces la „Taina vindecării” dăruită nouă de Hristos.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…