35 de tineri din Vorona vor participa la un pelerinaj de la Mănăstirea Sihăstria Voronei la Mănăstirea Balș

35 de tineri din Vorona vor participa, în perioada 22-24 august, la un pelerinaj organizat de la Mănăstirea Sihăstria Voronei, la Mănăstirea Balș.

Participanții vor parcurge 20 de kilometri, pe jos, iar în ziua de miercuri, 24 august, vor participa la Sfânta Liturghie.

Despre scopul acțiunii, a oferit mai multe detalii pentru Radio TRINITAS, părintele Cristian Ștefan, parohul Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Vorona: „Scopul acestei drumeții este în primul rând apropierea tinerilor de Hristos. În același timp încercăm să-i ajutăm să se cunoască mai bine, să se înțeleagă și să se ajute”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…