105 persoane care au ramas blocate pe soseaua Roman-Iasi au fost adapostite la Manastirea Miclauseni.

In noaptea de 23 spre 24 ianuarie 2004, 105 persoane au ramas blocate pe soseaua Roman-Iasi si au fost adapostite la Manastirea Miclauseni.

Datorita viscolului care s-a dezlantuit in ultimele 24 ore, mai multe drumuri nationale si judetene de pe raza judetului Iasi au fost blocate. Manastirea Miclauseni, aflata pe soseaua Roman-Iasi, a adapostit peste 105 persoane, intre care un grup de elevi sportivi in Botosani care se mergeau spre Galati, calatorii autocarului care se depalasa pe ruta Iasi-Bucuresti-Atena, femei, batrani si copiii. Nici una dintre aceste persoane nu prezinta probleme de sanatate si ele sunt majoritatea din judetele Sibiu, Botosani, Olt, Bacau si Iasi. Pana cand drumurile vor fi deblocate, aceste persoane vor afla gazduire in manastire in chilii si la Centrul social-cultural Sfantul Ilie, beneficiind de caldura, hrana calda si multa bunavointa.

Secretariatul Centrului Eparhial Iasi

Comentarii Facebook


Știri recente

Concursul Toacă și ie moldovenească: În imagini

La schitul „Sfântul Cuvios Eftimie cel Mare” din orașul Târgu Ocna, s-a desfășurat, marți, cea de-a șaptea ediție a Concursului „Toacă și ie moldovenească”. Evenimentul, organizat pe Protopopiatul Onești, a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii.…