Ziua de 8 martie marcată la Grădiniţa „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Buzău

Preșcolarii de la Grădinița „Sfânta Cuvioasă Parascheva” a Seminarului Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul” din Buzău, împreună cu doamnele educatoare, au organizat, marţi, 08 martie 2016, cu ocazia zilei „Internaționale a Femeii”, mai multe ateliere de creație cu tema „Sărbătorile primăverii”.

La acțiuni au participat toate cele trei grupe de copii ale unității de învățământ. Micuții au recitat poezii, au confecționat felicitări, pe care le-au dăruit apoi mămicilor. Programul s-a încheiat prin interpretarea mai multor cântece și prin rostirea unei rugăciuni închinate Maicii Domnului”, a precizat educatoarea Georgeta Aldea.

Atelierele de creație „Sărbătorile primăverii” fac parte din cadrul evenimentelor și acțiunilor organizate de grădiniță cu prilejul Anului Omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox în Patriarhia Română.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

500 ani de la sfinţirea Catedralei din Argeş | ‘Ctitoria Sfântului Neagoe Basarab exprimă credința, înțelepciunea și frumusețea sufletului românesc’ – Patriarhul Daniel

Sfântul Neagoe Basarab a fost un bun român și un creștin ortodox cu deschidere universală. Astfel, această ctitorie a sfântului domnitor exprimă credința, înțelepciunea și frumusețea sufletului românesc, a evidențiat Părintele Patriarh Daniel în predica…