Vizită arhierească la Centrul „Sfântul Onufrie” din com. Florești

Așezământul pentru copii Sfântul Onufrie din Florești a primit vineri, 19 februarie 2016, vizita Înaltpreasfinţitului Părinte Nicolae, Arhiepiscopul Ortodox român al celor două Americi, informează Radio Renaşterea.Ierarhul a fost însoțit de la Centrul Eparhial de părintele protosinghel, Benedict Vesa, secretarul eparhial al Arhiepiscopiei Clujului.

Părintele Protosinghel Visarion Pașca, inițiatorul proiectului, a prezentat înaltului oaspete, ansamblul și șantierul așezământului, realizările făcute până acum, cât și proiectele de viitor.Înaltpreasfinția Sa a fost impresionat de realizările de până acum, felicitându-i și încurajându-i pe membrii Asociației Filantropice Sfântul Onufrie, să-și ducă proiectele până la capăt.

Vizita Înaltpreasfinției Sale se datorează legăturii strânse pe care Asociația Filantropică Sf. Onufrie o are cu Fundația Saint Paraskeva Orthodox Charity din Chicago, coordonată de doamna Mariana Cuceu.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

500 ani de la sfinţirea Catedralei din Argeş | ‘Ctitoria Sfântului Neagoe Basarab exprimă credința, înțelepciunea și frumusețea sufletului românesc’ – Patriarhul Daniel

Sfântul Neagoe Basarab a fost un bun român și un creștin ortodox cu deschidere universală. Astfel, această ctitorie a sfântului domnitor exprimă credința, înțelepciunea și frumusețea sufletului românesc, a evidențiat Părintele Patriarh Daniel în predica…