Te-Deum şi Liturghie la Catedrala Mitropolitană Sfântul Spiridon – Nou

În Catedrala Mitropolitană Sfântul Spiridon – Nou din București, miercuri, 19 noiembrie 2014, au fost oficiate Sfânta Liturghie şi Te-Deum în deschiderea lucrărilor Conferinței pastoral-misionare semestriale de toamnă, ce a avut loc la Palatul Parlamentului, la care au participat peste 700 de clerici din Arhiepiscopia Bucureştilor, reprezentând Protopopiatele Sector 1, 2, 3, 4, 5 şi 6 Capitală, Ilfov Nord şi Ilfov Sud. Alături de ei s-au aflat şi stareţii, stareţele, preoţii de caritate şi militari din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Sfintele Slujbe au fost oficiate de către Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Clericii din Protoieriile Ploieşti, Câmpina, Urlaţi şi Vălenii de Munte, exarhii locali, stareţii, stareţele şi preoţii de caritate din judeţul Prahova se vor întruni în conferinţă joi, 20 noiembrie, de la orele 10:00, în Sala Europa a Palatului administrativ al Consiliului Judeţean Prahova.

Comentarii Facebook


Știri recente