Târnosirea bisericii așezământului de la Glimboca

Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din incinta Aşezământului social-filantropic „Sfânta Treime” din Glimboca a fost târnosit, duminica aceasta. Slujba de sfințire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului. Ierarhul i-a vizitat pe bătrânii asistați și le-a oferit daruri, iar Corul Episcopiei Caransebeşului a susţinut un recital de colinde.

„Părintele Rădulescu Nicolae s-a ostenit aici în ultimii ani şi a conturat un adevărat complex de servicii sociale, dar şi o biserică care întregeşte şi defineşte acest aşezământ social-filantropic. După Sfânta Liturghie i-am cercetat şi pe beneficiarii acestui aşezământ dându-le cadouri de Crăciun şi aducând aici mai multe produse pentru ca viaţa dânşilor şi părintele administrator să poată duce mai departe această lucrare”, a declarat pentru TRINITAS TV PS Părinte Lucian.

Aşezământul social-filantropic „Sfânta Treime” de la Glimboca a fost construit cu sprijinul Organizaţiei „Crucea Roşie” din San Marino, în perioada 1999-2007.

La slujba de târnosire și la Sfânta Liturghie au participat şi autorităţile locale.

Comentarii Facebook


Știri recente