Taina Sfântului Maslu la Spitalul de Pediatrie din Pitești

taina-sfantului-maslu-la-spitalul-de

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, în seara zilei de vineri, 19 februarie 2016, un sobor de preoți din municipiul Pitești a oficiat Taina Sfântului Maslu la Spitalul de Pediatrie din municipiul Pitești, slujbă la care au participat micuții pacienți însoțiți de părinți, dar și personalul medical, informează site-ul eparhiaargesului.ro.

În timpul slujbei au fost rostite și rugăciunile pentru însănătoșire grabnică a celor aflați pe paturile de spital. De asemenea, toți cei prezenți au fost miruiți, iar la finalul slujbei a fost rostit un cuvânt de binecuvântare și mângâiere pentru cei care se află pe paturile de spital, dar și pentru medicii care depun toate eforturile pentru salvarea vieții copiilor internați.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
Conferinţă la Târgu Ocna

Sfântul Antim Ivireanul evocat la Târgu Ocna

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, și la inițiativa părintelui protoiereu Ioan Bârgăoanu, Protopopiatul Onești a organizat marți, 27 septembrie,  conferința teologică Trei sute de ani  de ani de la moartea martirică…