Taina Sfântului Maslu la Spitalul de Pediatrie din Pitești

taina-sfantului-maslu-la-spitalul-de

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, în seara zilei de vineri, 19 februarie 2016, un sobor de preoți din municipiul Pitești a oficiat Taina Sfântului Maslu la Spitalul de Pediatrie din municipiul Pitești, slujbă la care au participat micuții pacienți însoțiți de părinți, dar și personalul medical, informează site-ul eparhiaargesului.ro.

În timpul slujbei au fost rostite și rugăciunile pentru însănătoșire grabnică a celor aflați pe paturile de spital. De asemenea, toți cei prezenți au fost miruiți, iar la finalul slujbei a fost rostit un cuvânt de binecuvântare și mângâiere pentru cei care se află pe paturile de spital, dar și pentru medicii care depun toate eforturile pentru salvarea vieții copiilor internați.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
Festival Colinde Alesd

Aleșd: Festivalul de Colinde și Tradiții Creștine

Duminică, 4 decembrie 2016, a avut loc în biserica Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, din orașul Aleșd, ediția a șaptea a Festivalului de Colinde și Tradiții creștine. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, și prin grija…