Studenții băcăuani s-au rugat în Duminica Sfintei Cruci împreună cu ierarhul lor

În Duminica Sfintei Cruci, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim a oficiat Liturghia Sfântului Vasile cel Mare în Parohia Buna Vestire din Bacău, informează site-ul oficial al Eparhiei.

La slujba din 19 martie 2017 au fost prezenți numeroși credincioși, între care și cei peste o sută de tineri participanți la evenimentul Studentul Băcăuan, organizat de ASCOR Bacău.

În cuvântul rostit la Sfânta Liturghie, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului a vorbit despre semnificația sărbătorii din Duminica a treia a Postului Mare.

Totodată ierarhul a oferit tinerilor prezenți câteva sfaturi cu privire la împlinirea scopului mântuirii mergând împotriva tendințelor lumii păcătoase.

Răspunsurile liturgice au fost oferite de un grup de absolvenți ai Facultății de Teologie Dumitru Stăniloae și ai Universității de Arte George Enescu din Iași.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Pastorale Crăciun 2017 | PS Ignatie către părinţi: De modul cum le transmiteţi credinţa Bisericii noastre copiilor, depinde frumuseţea şi curăţia neamului nostru românesc

Episcopul Huşilor atrage atenţia în scrisoarea pastorală transmisă cu prilejul Sărbătorii Naşterii Domnului asupra provocărilor cu care se confruntă tinerii în ziua de astăzi. Părinţii au o mare responsabilitate, întrucât de modul cum le este…