Studenții băcăuani s-au rugat în Duminica Sfintei Cruci împreună cu ierarhul lor

În Duminica Sfintei Cruci, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim a oficiat Liturghia Sfântului Vasile cel Mare în Parohia Buna Vestire din Bacău, informează site-ul oficial al Eparhiei.

La slujba din 19 martie 2017 au fost prezenți numeroși credincioși, între care și cei peste o sută de tineri participanți la evenimentul Studentul Băcăuan, organizat de ASCOR Bacău.

În cuvântul rostit la Sfânta Liturghie, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului a vorbit despre semnificația sărbătorii din Duminica a treia a Postului Mare.

Totodată ierarhul a oferit tinerilor prezenți câteva sfaturi cu privire la împlinirea scopului mântuirii mergând împotriva tendințelor lumii păcătoase.

Răspunsurile liturgice au fost oferite de un grup de absolvenți ai Facultății de Teologie Dumitru Stăniloae și ai Universității de Arte George Enescu din Iași.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
IPS Iosif în Belgia (6)

Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a spus IPS Iosif

Prezent duminica aceasta în parohia Sfinții Ioachim și Ana din Hoogstraten, Belgia, IPS Iosif a vorbit comunităţii româneşti despre familia creştină şi pericolele de care este ameninţată în aceste vremuri. Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a subliniat Înaltpreasfinţia Sa. Ierarhul…

Revista Chemarea Credinţei – numărul 51

A apărut numărul 51 (Septembrie– Octombrie 2017) al revistei Chemarea Credinţei, publicaţia Patriarhiei Române adresată copiilor și familiei creștine. În acest număr, editorialul Din înțelepciunea copiilor este redactat de Ionuț Gerorge Mihăeș.Textul are titlul Sfinte…