Spectacol pentru elevi organizat de Parohiile din Ilva Mică

Parohiile Ortodoxe Ilva Mică I şi Ilva Mică Someş, din Protopopiatul Năsăud, au organizat joi, 4 februarie 2016, începând cu ora 10:30, în Sala de evenimente a Primăriei Ilva Mică, un spectacol – surpriză pentru toţi elevii din comună la încheierea semestrului I al anului şcolar 2015-2016, informează Radio Renaşterea.

Invitaţii speciali ai acestui eveniment au fost membrii Trupei de Teatru pentru Copii Alexandru Misiuga din cadrul Centrului Cultural Municipal George Coşbuc din Bistriţa. La spectacolul pus în scenă de membrii Teatrului de păpuşi au luat parte copiii celor două şcoli din comuna Ilva Mică, împreună cu părinţii lor, dar şi directorul instituţiei, Prangate Octavian, cadre didactice şi cei doi preoţi parohi, Iuliu Brici şi Ştefăniţă Potra.

Această activitate cultural-educativă s-a dorit a fi o prelungire, şi în acelaşi timp o completare a activităţilor catehetice desfăşurate cu regularitate în parohiile din Ilva Mică, dar în acelaşi timp se înscrie şi în cadrul protocolului de cooperare încheiat între parohiile şi şcolile din localitate.

Comentarii Facebook


Știri recente