Slujire arhierească la Mănăstirea Comana din județul Giurgiu

Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a fost prezent duminică,  4 septembrie 2016,  la Mănăstirea Comana din județul Giurgiu. Cu această ocazie, Preasfinția Sa a oficiat Sfânta Liturghie. În timpul slujbei, ierarhul a hirotonit un preot și un diacon, notează site-ul oficial al Episcopiei Giurgiului.

În cuvântul rostit, ierarhul a evidenţiat semnificaţiile pericopei evanghelice  în care a fost prezentată pilda datornicului nemilostiv.

Dumnezeu ne iartă foarte mult şi noi greşim foarte mult faţă de Dumnezeu, dar condiţia iertării noastre e foarte clară. Sfântul  Apostol Pavel spune: Fiţi buni unul cu altul, fiţi îngăduitori şi miloşi, iertaţi-vă unul pe altul şi Dumnezeu vă va ierta pe voi, a spus Preasfinția Sa.

După Sfânta Liturghie, Episcopul Giurgiului a oficiat slujba Parastasului pentru ctitorii, binefacătorii şi ostenitorii locasului de cult, dar și pentru victimele cutremurului din Italia în urma căruia sute de oameni și-au pierdut viața.

La final, ierarhul a binecuvântat pe cei prezenți.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Statistici | Filantropie şi dăruire pentru semeni. Mii de persoane au beneficiat de Programele „Sănătate pentru Sate” şi „Prevenție și educație pentru sănătate”

Prin programele Sănătate pentru Sate şi Prevenție și educație pentru sănătate, derulate cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, mii de români au fost îndrumaţi şi ajutaţi pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Ei au fost consiliaţi de…