Slujbe și binecuvântări pentru bătrânii cartierului Craiovița Nouă

Bătrânii de la azilul din cartierul craiovean Craiovița Nouă au primit mângâierea Tainei Sfântului Maslu. Slujba a fost oficiată pentru a doua oară vineri, 1 martie, de preoții Parohiei „Sfântul Nicodim”, pr. Ion Roman și pr. Fleșcan Ștefăniță, informează „Ziarul Lumina”.

„Pentru noi este o bucurie să fim alături de acești frați ai noștri. Suferința lor de cele mai multe ori se alimentează din singurătate. De aceea încercăm ca prin Taina Sfântului Maslu să vindecăm atât trupul, cât și sufletul lor. Suntem siguri că ajutorul lui Dumnezeu va lucra nemijlocit și le va aduce multă mângâiere. În consecință, considerăm că prezența noastră aici nu este de prisos, iar rugăciunile aduse pentru dânșii îi pot ajuta și întări cu adevărat”, a spus pr. Ștefăniță Fleșcan.

Programul de rugăciune pentru bolnavii sau bătrânii din spitalele și azilurile cuprinse în Arhiepiscopia Craiovei este obligatoriu peste tot în eparhie, fiind principala preocupare a preoților capelani. Pe lângă aceștia, acolo unde nu există capele sarcina este preluată de preoții de enorie, cum este cazul celor doi slujitori de la Biserica „Sfântul Nicodim” din Craiova.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente