Slujbă de pomenire pentru Arhiepiscopul Epifanie Norocel

Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, va oficia sâmbătă, 14 ianuarie 2017, slujba de pomenire pentru Arhiepiscopul Epifanie Norocel, la împlinirea a patru ani de la trecerea sa la cele veşnice. Evenimentul va avea loc la Catedrala arhiepiscopală Înălţarea Domnului din Buzău, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

Parastasul va fi săvârșit împreună cu preoții consilieri și inspectori din Administrația Eparhială, cu părinții protoierei și cu slujitorii celor două catedrale arhiepiscopale. La acest moment comemorativ, sunt așteptați să participe clerici, monahi și monahii din întreaga Eparhie, precum şi credincioşi buzoieni, care vor dori să aducă un pios omagiu vrednicului ierarh.

Înaltpreasfinţitul Părinte Epifanie s-a născut în data de 14 decembrie 1932, în comuna suceveană Mălini. A păstorit Eparhia Buzăului şi Vrancei din 4 iulie 1982 până la mutarea sa la Domnul, în ziua de 7 ianuarie 2013.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Suceava: Simpozion dedicat Mitropolitului Bartolomeu Anania

Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava găzduiește în perioada 20-21 ianuarie 2017 Simpozionul Național cu tema Valori naţionale în creaţia Mitropolitului Bartolomeu Anania, notează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Manifestarea a debutat vineri,…