Slujbă arhierească la Parohia Priboienii de Jos, Protoieria Topoloveni

slujba-arhiereasca-la-parohia-priboienii-de

În Duminica după Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, la Parohia Priboienii de Jos, din Protoieria Topoloveni, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a vorbit despre mesajul pericopei evanghelice: Pocăiți-vă că s-a apropiat Împărăția Cerurilor, îndemnând credincioșii să fie împăcați cu Dumnezeu, cu aproapele și cu ei înșiși.

În final, le-a mulțumit pentru dragostea pe care o au față de biserica parohială și pentru ajutorul la lucrările ce se săvârșesc.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
CCF28072016-1

Slujba Sfântului Ierarh Bretanion, Episcopul Tomisului

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a apărut recent Slujba Sfântului Ierarh Bretanion Episcopul Tomisului, sărbătorit la 25 ianuarie. Volumul cuprinde slujbele Vecerniei, Utreniei şi a Sfintei Liturghii. Sfântul Bretanion (sau Vetranion) a fost episcop de Tomis (Constanţa de…

9__biserica_sf_mina1

Biserica Parohiei Sfântul Mina din Constanţa va fi resfinţită

Duminică, 31 iulie 2016, începând cu ora 7.00, Înaltpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la biserica Sfântul Mina din Parcul Tăbăcărie, urmată de slujba de resfințire a lăcașului de cult, datorată finalizării procesului de reabilitare interioară…