Slujbă arhierească la Parohia Priboienii de Jos, Protoieria Topoloveni

slujba-arhiereasca-la-parohia-priboienii-de

În Duminica după Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, la Parohia Priboienii de Jos, din Protoieria Topoloveni, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a vorbit despre mesajul pericopei evanghelice: Pocăiți-vă că s-a apropiat Împărăția Cerurilor, îndemnând credincioșii să fie împăcați cu Dumnezeu, cu aproapele și cu ei înșiși.

În final, le-a mulțumit pentru dragostea pe care o au față de biserica parohială și pentru ajutorul la lucrările ce se săvârșesc.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
tarnosite schit amara  62 de ani ps 58

PS Vincențiu a sfințit biserica schitului Amara, jud. Ialomița

Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a participat în perioada 22-23 august 2016 la evenimentele prilejuite de sfințirea bisericii-paraclis episcopal Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Amara, informează site-ul oficial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.…

DSC_6844 (2)

Ambasadorul Greciei la Bucureşti în vizită la Patriarhia Română

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a primit astăzi, 24 august 2016, la Reședința Patriarhală, vizita Excelenței Sale Domnul Grigorios Vassiloconstandakis, Ambasadorul Greciei în România. În cadrul întrevederii, Excelența Sa a mulțumit Patriarhului României…