Simpozion Național Studențesc la Tismana. Ediția a noua va avea loc la începutul lunii aprilie

Facultatea de Teologie din Craiova organizează în perioada 3 – 4 aprilie 2017 Simpozionul Național Studențesc de la Tismana, informează site-ul oficial al Mitropoliei Olteniei.

Această manifestare, ajunsă la ediția a noua, se desfășoară cu binecuvântarea IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, pe următoarele teme: Sfintele icoane în teologia și viața Bisericii și Preoți ortodocși mărturisitori ai dreptei credințe în timpul regimului comunist.

Sunt așteptați să participe studenți de la facultățile de teologie din întreaga țară care vor prezenta în plenul întâlnirii referatele pregătite.

Fiecare prezentare va avea avizul unui profesor coordonator, urmând să fie publicată în volumul Simpozionului Studenţesc Opus Discipulorum, la Editura Mitropolia Olteniei.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Statistici | Filantropie şi dăruire pentru semeni. Mii de persoane au beneficiat de Programele „Sănătate pentru Sate” şi „Prevenție și educație pentru sănătate”

Prin programele Sănătate pentru Sate şi Prevenție și educație pentru sănătate, derulate cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, mii de români au fost îndrumaţi şi ajutaţi pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Ei au fost consiliaţi de…