Sesiune de admitere la extensia FTOUB din Roma

36 de candidați participă în perioada 21-23 septembrie 2017 la sesiunea de admitere a extensiei Facultății de Teologie Justinian Patriarhul, secțiunea Pastorală, din Roma.

Prima probă a reprezentat-o testul de aptitudini socio-umane. La eveniment a fost prezent Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român din Italia. Adresându-se celor prezenți, Preasfinția Sa a evidențiat faptul că teologia trebuie unită cu spiritualitatea și viața bisericească.

În data de 22 septembrie, candidații au susținut proba de dicție și muzică. Ultima zi a concursului va consta în susținerea examenului la teologie dogmatică.

La sfârşitul Colocviului se vor putea comunica şi rezultatele, urmând ca acestea să fie afişate oficial la câteva zile după aceea pe site-ul facultăţii.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Anuarul Liturgic și Tipiconal 2018

Anuarul Liturgic și Tipiconal 2018 a apărut la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă. Pe lângă rânduiala slujbelor bisericești din fiecare zi a anului, lucrarea cuprinde calendarul ortodox precum și informații legate de organizarea…