Seminarul Teologic Tulcea. Elevii instituției de învățământ au participat la deschiderea noului an școlar

Elevii și cadrele didactice ale Seminarului Teologic Sfântul Ioan Casian din Tulcea au participat, în data de 12 septembrie 2017, la festivitatea de deschidere a noului an școlar. În cadrul evenimentului, Preasfințitul Părinte Visarion a oficiat o slujbă de Te-Deum.

În cuvântul de binecuvântare, Episcopul Tulcii a îndemnat elevii seminariști să participe la slujbele Bisericii. De asemenea, ierarhul a subliniat importanța respectării moralei creștine, informează părintele Felix Neculai, consilier cultural și comunicații media.

Anul acesta, Seminarul Teologic Sfântul Ioan Casian din Tulcea împlinește 25 de existență. Cu acest prilej au fost anunțate activități speciale care să marcheze acest sfert de veac.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Pastorale Crăciun 2017 | PS Ignatie către părinţi: De modul cum le transmiteţi credinţa Bisericii noastre copiilor, depinde frumuseţea şi curăţia neamului nostru românesc

Episcopul Huşilor atrage atenţia în scrisoarea pastorală transmisă cu prilejul Sărbătorii Naşterii Domnului asupra provocărilor cu care se confruntă tinerii în ziua de astăzi. Părinţii au o mare responsabilitate, întrucât de modul cum le este…