Seară duhovnicească la Feldru, Năsăud

Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil“ din parohia năsăudeană Feldru, unde slujeşte părintele Ioan Iliş, a fost, săptămâna trecută, gazda unei seri duhovniceşti organizate de Protopopiatul Ortodox Năsăud şi Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi „Sfinţii Martiri Năsăudeni“, în cadrul Proiectului „Cuvinte pentru suflet“, informează „Ziarul Lumina”.

Invitat a fost părintele arhimandrit Dumitru Cobzaru, exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Clujului care, după slujba Vecerniei, a vorbit credincioşilor pe tema „Astăzi este începutul mântuirii noastre“, cu ocazia sărbătorii de Buna Vestire care se apropie. În cuvântul său, părintele a subliniat legătura Maicii Domnului cu Fiul Său Iisus Hristos şi rolul ei ca mijlocitoare a rugăciunilor oamenilor către Dumnezeu.

„Întâlnirea a fost o adevărată binecuvântare pentru toţi cei prezenţi, preoţi şi credincioşi, care au umplut până la refuz locaşul de cult“, a precizat coordonatorul Asociaţiei Tinerilor Creştini Ortodocşi „Sfinţii Martiri Năsăudeni“, Paul Gavriloaie.

La eveniment a participat şi protopopul Ioan Dâmbu, alături de părintele inspector pentru tineret pe judeţul Bistriţa-Năsăud, Tudor Mudure, preoţii parohiilor din Feldru, Grigore Toader şi Ioan Iliş, cât şi alţi preoţi din parohiile învecinate.

Comentarii Facebook


Știri recente