Seară duhovnicească la biserica „Naşterea Maicii Domnului” – Mărgeanului din Protoieria Sector 5 Capitală

La biserica „Naşterea Maicii Domnului” – Mărgeanului din Protoieria Sector 5 Capitală a avut loc sâmbătă, 25 iulie 2015, de la ora 19:00, conferinţa cu titlul Tinereţea în Hristos şi întemeierea familiei, după cum ne-a precizat Diac. Răzvan Lichi, organizatorul evenimentului.

Seara duhovnicească face parte din programul de catehizare aprobat la nivelul Arhiepiscopiei Bucureştilor care are ca scop implicarea activă şi concretă a tinerilor în viaţa Bisericii Ortodoxe. Această conferinţă a fost inclusă în activitatea L.T.C.O.R., filiala Sector 5.

Invitatul serii a fost Pr. Dr. Adrian Niţă, Preot paroh al bisericii „Sfânta Ecaterina”, Paraclisul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti.

În cadrul întâlnirii s-a evidenţiat importanţa tinereţii trăite în Hristos ca pregătire a întemeierii familiei creştine pe fundamentul care este Hristos.

De asemenea, au fost adresate şi s-a răspuns la întrebări dintre care amintim „Cum transformăm tinereţea în Hristos în maturitate în Hristos fără a ne pierde totuşi tinereţea” sau „Ce rol are Hristos în familia creştină ?”, acestea fiind doar o parte din cele adresate de tinerii care au participat la conferinţă, demonstrând faptul că au înţeles rolul şi scopul serii duhovniceşti la care au participat.

Parohia „Naşterea Maicii Domnului” – Mărgeanului intenţionează să organizeze în viitor şi alte seri duhovniceşti pe diferite teme actuale şi de interes pentru tinerii care participă activ la slujbele bisericii lor.

Comentarii Facebook


Știri recente