Sărbătoarea Întâmpinării Domnului la parohia Iecea Mică

sarbatoarea-intampinarii-domnului-la-parohia-iecea

La sărbătoarea Întâmpinării Domnului, 02 februarie 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, a efectuat o vizită pastorală în Parohia Iecea Mică din Protopopiatul Sânnicolau Mare, informează site-ul oficial al Eparhiei.

La Parohia Iecea Mică, Mitropolitul Banatuluia fost întâmpinat de pr. protopop Gheorghe Sutac și pr. paroh Constantin Dinu Bîzgan împreună cu numeroși enoriași și oficialități locale.

Înaltpreasfinția Sa a participat la Sfânta Liturghie în caplea parohială și apoi a oficiat slujba de sfințire a crucilor ce vor fi așezate pe noua biserică aflată în curs de edificare. În cuvântul de învățătură adresat celor prezenți, Înaltpreasfinția Sa a vorbit despre semnificația praznicului Întâmpinării Domnului și importanța lui în lucrarea de mântuirea a neamului omenesc săvârșită de Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru Iisus Hristos.

În ajunul sărbătorii Chiriarhul a fost prezent în mijlocul obștii Mănăstirii Morisena-Cenad.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
Festival Colinde Alesd

Aleșd: Festivalul de Colinde și Tradiții Creștine

Duminică, 4 decembrie 2016, a avut loc în biserica Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, din orașul Aleșd, ediția a șaptea a Festivalului de Colinde și Tradiții creștine. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, și prin grija…