Rugăciuni pentru însănătoşirea pruncilor din judeţul Argeş

rugaciuni-pentru-insanatosirea-pruncilor-din-judetul

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, un sobor de preoţi o oficiat vineri, 19 februarie 2016, în Paraclisul Mănăstirii Argeș, unde se află şi moaştele Sfintei Muceniţe Filofteea, Taina Sfântului Maslu pentru pruncii care se află în suferință în aceste zile, în urma infecţiei cu o bacterie care pune viaţa acestora în pericol.

De asemenea, au fost rostite și rugăciunile de însănătoșire, dar și de întărire sufletească pentru părinții care se află alături de pruncii lor în spitale, precum și pentru personalul medical care depune toate eforturile în nobila și dificila misiune de salvare a vieții acestor copilași, informează site-ul oficial al Eparhiei.

***

În prezent, mai mulţi bebeluşi din judeţul Argeş sunt internaţi în diferite spitale din România şi primesc asistenţă medical, în urma infecţiei cu o bacterie care pune viaţa acestora în pericol.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
img_8177_1280x853

Sfântul Voievod Neagoe Basarab cinstit la Curtea de Argeș

În ziua de cinstire a Sfântului Voievod Neagoe Basarab, luni, 26 septembrie 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, împreună cu Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, au oficiat Sfânta Liturghie în…