Rugăciuni pentru însănătoşirea pruncilor din judeţul Argeş

rugaciuni-pentru-insanatosirea-pruncilor-din-judetul

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, un sobor de preoţi o oficiat vineri, 19 februarie 2016, în Paraclisul Mănăstirii Argeș, unde se află şi moaştele Sfintei Muceniţe Filofteea, Taina Sfântului Maslu pentru pruncii care se află în suferință în aceste zile, în urma infecţiei cu o bacterie care pune viaţa acestora în pericol.

De asemenea, au fost rostite și rugăciunile de însănătoșire, dar și de întărire sufletească pentru părinții care se află alături de pruncii lor în spitale, precum și pentru personalul medical care depune toate eforturile în nobila și dificila misiune de salvare a vieții acestor copilași, informează site-ul oficial al Eparhiei.

***

În prezent, mai mulţi bebeluşi din judeţul Argeş sunt internaţi în diferite spitale din România şi primesc asistenţă medical, în urma infecţiei cu o bacterie care pune viaţa acestora în pericol.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
06

Tabără gratuită pentru copii sibieni

Departamentul pentru Tineret al Arhiepiscopiei Sibiului a organizat în perioada 18-24 iulie o tabără pentru copii la Mănăstirea “Nașterea Maicii Domnului” de la Măgura-Jina, județul Sibiu, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului. La tabără au…

CCF28072016-1

Slujba Sfântului Ierarh Bretanion, Episcopul Tomisului

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a apărut recent Slujba Sfântului Ierarh Bretanion Episcopul Tomisului, sărbătorit la 25 ianuarie. Volumul cuprinde slujbele Vecerniei, Utreniei şi a Sfintei Liturghii. Sfântul Bretanion (sau Vetranion) a fost episcop de Tomis (Constanţa de…