Rugăciuni pentru însănătoşirea pruncilor din judeţul Argeş

rugaciuni-pentru-insanatosirea-pruncilor-din-judetul

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, un sobor de preoţi o oficiat vineri, 19 februarie 2016, în Paraclisul Mănăstirii Argeș, unde se află şi moaştele Sfintei Muceniţe Filofteea, Taina Sfântului Maslu pentru pruncii care se află în suferință în aceste zile, în urma infecţiei cu o bacterie care pune viaţa acestora în pericol.

De asemenea, au fost rostite și rugăciunile de însănătoșire, dar și de întărire sufletească pentru părinții care se află alături de pruncii lor în spitale, precum și pentru personalul medical care depune toate eforturile în nobila și dificila misiune de salvare a vieții acestor copilași, informează site-ul oficial al Eparhiei.

***

În prezent, mai mulţi bebeluşi din judeţul Argeş sunt internaţi în diferite spitale din România şi primesc asistenţă medical, în urma infecţiei cu o bacterie care pune viaţa acestora în pericol.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
Patriarhul României şi Patriarhul Alexandriei

Mesaj de felicitare adresat Patriarhului Teodor al II-lea al Alexandriei. 12 ani de la întronizare ca Întâistătător al Bisericii Alexandriei şi Întregii Africi

24 octombrie 2016 Preafericirii Sale TEODOR al II-lea, Papă şi Patriarh al Alexandriei şi al Întregii Africi   Preafericirea Voastră, La cea de a douăsprezecea aniversare de la întronizarea Preafericirii Voastre ca Întâistătător al Bisericii…