Rugăciuni pentru copii

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a aparut recent, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, broșura ,,Rugăciuni pentru copii”. Cărticica se adresează celor mici și este de un real folos pentru familializarea acestora, de la o vârstă fragedă, cu rugăciunea. Textele sunt structurate în două părți: ,,Rugăciunile copiilor mici” și ,,Rugăciuni pentru copii peste zece ani”.

Prima secțiune cuprinde rugăciuni precum cea de dimineață, a copiilor pentru părinți, la intrarea în clasă, cele adresate Mântuitorului și Maicii Domnului. Cea de-a doua parte cuprinde Psalmul 50, Crezul, dar și rugăciuni înainte de spovedanie, de Sfânta Împărtășanie, dar și rugăciuni de pomenire.

Broșura poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă Biserica Kreţulescu), Galeriile „Cuvântul Vieţii” (Calea Victoriei, Nr. 28), Magazinul „Librăria Ortoodoxă” (Bdul Regina Maria, Nr.1) sau prin comanda pe internet la adresa [email protected]

Comentarii Facebook


Știri recente