Revista Chemarea Credinţei – numărul 48

A apărut numărul 48 (Martie – Aprilie 2017) al revistei Revistei Chemarea Credinţei, publicaţia Patriarhiei Române adresată copiilor și familiei creștine.

Editorialul Din înțelepciunea copiilor este redactat, în acest număr, de Ștefan Stefănescu. Textul intitulat Dragă Dumnezeule a fost premiat la Concursul Național Biserica din sufletul meu.

Continuând publicarea materialelor pe tema Anului omagial 2017, echipa redacțională a revistei pentru copii a publicat articolul Icoana în perioada preiconoclastă. Materialul este semnat de Sebastian Nazâru.

Din cuprinsul cărții:

  • Împăcarea cu fratele nostru este o jertfă adusă lui Dumnezeu (pg 11);
  • Biruința împotriva iconoclasmului – Viața Sfintei Împărătese Teodora (pg 12 -13);
  • Arta pentru cei mici – Despre tehnica mozaicului (pg 4-5);
  • Jocul Năpârstoc hai la Joc! (pg 16 -17).

Ediția de față mai cuprinde și un interviu cu Cristina Ionescu Berechet, autoare a mai multe expoziții premiate de-a lungul timpului.

Lucrarea poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piaţa Gării de Nord, nr. 1-3, ieşire Calea Griviţei), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).

Mai multe apariții editoriale AICI.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
IPS Iosif în Belgia (6)

Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a spus IPS Iosif

Prezent duminica aceasta în parohia Sfinții Ioachim și Ana din Hoogstraten, Belgia, IPS Iosif a vorbit comunităţii româneşti despre familia creştină şi pericolele de care este ameninţată în aceste vremuri. Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a subliniat Înaltpreasfinţia Sa. Ierarhul…