Revista Chemarea Credinţei, nr. 40/ noiembrie – decembrie 2015

La începutul Postului Nașterii Domnului a apărut un nou număr al Revistei Patriarhiei Române pentru copii și familia creștină, „Chemarea Credinței”. Numărul 40 al publicației pune la dispoziția cititorilor, ca de fiecare dată, un bogat și variat cuprins, după cum informează TRINITAS TV.

Deoarece cea mai frumoasă și mai rodnică activitate este pentru cei mici joaca, lor le sunt dedicate cele mai multe dintre materialele interactive ale acestei ediții. În numărul pe noiembrie-decembrie găsim deopotrivă o varietate de jocuri, povestiri cu tâlc și poezii care sunt menite să stârnească curiozitatea și să dezvolte imaginația.

Copiii vor afla, în acest număr, informații importante despre viețile unor sfinți precum Ignatie Teoforul, Ioan Gură de Aur și Grigorie Decapolitul. De asemenea, vor descoperi adevărata istorie a pomului de Crăciun, precum și a altor lucruri din lumea care îi înconjoară.

O prezentare detaliată este făcută în paginile publicației pentru Mănăstirea Christiana – un așezământ aparte, medico-ecleziastic, care se adresează în special persoanelor vârstnice.

Pentru cei interesați, revista poate fi comandată la numerele de telefon 0213352128/ 0213352129 sau direct la Librăria on-line a Tipografiei Cărților Bisericești, www.editurapatriarhiei.ro

Comentarii Facebook


Știri recente