Recepţie la Sediul Episcopiei Tulcii

La sediul Episcopiei Tulcii a avut loc în data de 12 ianuarie 2016, o recepţie cu prilejul intrării în noul an, după cum ne-a precizat Alexandru Chituţă.

La eveniment au participat preoţii din oraş, stareţi şi stareţe de la mănăstirile din eparhie, angajaţi ai Centrului eparhial, autorităţi locale şi centrale cât şi alţi invitaţi.

Preasfinţitul Părinte Visarion a rostit un cuvânt de binecuvântare, în care a mulţumit lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate în anul ce s-a încheiat asupra clerului şi credincioşilor din cuprinsul Episcopiei Tulcii, adresând urări de sănătate şi de noi împliniri celor prezenţi. Prefectul Judeţului Tulcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi primarul municipiului Tulcea, au arătat pe rând în alocuţiunile lor, bunele relaţii de colaborare dintre Episcopia Tulcii şi organele administraţiilor de stat şi locale. La final, întreaga asistenţă a intonat troparul Botezului Domnului, fiecare participant primind un dar simbolic.

Recepţia de la Centrul Eparhial a fost precedată de Conferinţa preoţilor din Protopopiatul Tulcea, în cadrul căreia s-au adus la cunoştinţă slujitorilor diferite probleme şi provocări de ordin social şi bisericesc care trebuie rezolvate în cursul acestui an.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente