PS Antonie de Orhei: Mântuitorul Hristos este Calea, Adevărul şi Viaţa

Preasfințitul Părinte Antonie de Orhei, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Chişinăului, a oficiat duminică, 23 aprilie 2017, Sfânta Liturghie în parohia Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din satul Negreşti, raionul Străşeni, Republica Moldova.

În cuvântul său, Preasfinția Sa a evidențiat importanța mărturiei lui Toma pentru întreaga umanitate. De asemenea, ierarhul îndemnat pe cei prezenți la urmarea lui Hristos care este calea adevărată care duce la viaţa veșnică, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Toma a cerut dovezi în plus referitor la Învierea Mântuitorului, pentru a nu le mai cere noi. Acesta ne fereşte pe noi de ispita de a pune la îndoială minunea Învierii Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Mântuitorul este calea adevărată care ne duce la viaţă. Credinţa în Iisus Hristos ne asigură viaţa. Să-l credem pe Apostolul Toma şi să moştenim viaţa veşnică, a mai spus PS Antonie.

***

Prima Sfântă Liturghie a fost oficiată în parohia Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din satul Negreşti  în data de 14 octombrie 2015.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Hramul Bisericii Sfânta Ecaterina din Capitală. În ajunul sărbătorii a fost organizată o procesiune cu moaștele ocrotitoarei lăcașului de cult

Biserica Sfânta Ecaterina din București își va sărbători sâmbătă ocrotitoarea. Evenimentele prilejuite de hramul lăcașului de cult au debutat în această seară cu tradiționala procesiune. După acest moment, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al…