Proiectul „Alege școala!” la Moldova Nouă

În continuarea promovării proiectului „Alege școala!”, implementat de Patriarhia Română în parteneriat cu Fundația World Vision România, la Moldova Nouă a avut loc, în această sâmbătă,acțiunea de prezentare și promovare în biserica parohială „Sf. M. Mc. Gheorghe”.

La eveniment au participat reprezentanți ai autorităților locale, preoții din localitate, cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării”, elevi și părinți interesați de viitorul tinerei generații.

În prima parte a întrunirii s-a prezentat un film realizat de Trinitas TV, cu o sinteză a activităților derulate de proiectul „Alege Școala!”.

În cea de-a doua parte, inspectorul social-misionar al Episcopiei Caransebeșului a prezentat activitățile care se vor desfășura în următoarele 12 luni, în cadrul proiectului, potrivit TRINITAS TV.

La final, au luat cuvântul invitații de la instituțiile partenere, iar cei prezenți au putut formula întrebări pe marginea activităților care se vor derula.

Proiectul „Alege Şcoala în regiunile de dezvoltare Vest, Sud-Vest Oltenia şi Nord-Vest” se desfăşoară pe parcursul a 18 luni, între aprilie 2014 – octombrie 2015. Este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial, Dezvoltarea Resurselor Umane.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preoții români din Serbia se formează pro-viață

O delegație formată din membri ai corpului profesoral de la Facultatea de Teologie din Timișoara s-a întâlnit la începutul săptămânii cu mai mulți preoți din Episcopia Daciei Felix, pentru un atelier pro-viață. Colocviul „Construim împreună…