Programul „Micii creştini” la Parohia „Moara Săracă” din Protopopiatul Ilfov Nord

programul-micii-crestini-la-parohia-moara

La Parohia Moara Săracă din Protopopiatul Ilfov Nord are loc în această perioadă Programul Micii creştini, după cum ne-a mărturisit Pr. coslujitor Cornel Enache.

Astfel, duminică, 10 ianuarie 2016, aproximativ 40 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, au participat la o activitate de modelaj, desfășurată în biserica parohiei. Ei au modelat figurine de lut care înfățișau cetăți, biserici și diferite obiecte cu semnificație religioasă pe care le-au marcat cu stegulețe. De asemenea, au colorat fișe cu eroi cunoscuți de desene animate.

La final, fiecare participant a primit un cadou surpriză.

Activitățile, care se vor desfășura timp de 6 săptămâni, își propun familiarizarea copiilor și părinților lor cu viața bisericii, spovedirea și împărtășirea lor mai deasă, cât și crearea unui cadru adecvat de socializare creștină.

Programul Micii creștini este dedicat Anului omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox în Patriarhia Română.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
zi-de-sarbatoare-la-biserica-sf-nicolae-zalau-7

Bucurie și Comuniune la Zalău

Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, a fost prezent duminică, 25 septembrie 2016, la Biserica Sfântul Nicolae din Zalău. Cu această ocazie, Preasfinția Sa a oficiat Sfânta Liturghie, notează site-ul oficial la Episcopiei Sălajului. La slujbă a…