Prilej de bucurie și întâlnire cu Hristos – Școală de vară în parohia băcăuană Siliștea II

Cu binecuvântarea IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în perioada 5 – 19 iulie 2017, în Parohia Siliștea II din Protopopiatul Buhuși se desfășoară Școala de vară Prilej de bucurie și întâlnire cu Hristos.

Prin grija Pr. paroh Ovidiu Untea și prin implicarea voluntarilor din parohie: cadre didactice, părinți și enoriași, la acest proiect participă 25 de copii, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cadrul școlii de vară copiii participă la ateliere de pictură, quilling (arta de a modela hârtia), gastronomie, drumeții, activități sportive, lecturi biblice. De asemenea, va avea loc o excursie de o zi la mănăstirile din județul Suceava pentru 19 copii care au avut rezultate bune la învățătură în anul școlar trecut.

La finalul proiectului, participanții vor primi diplome și premii din partea părintelui paroh, pentru a le aminti de timpul petrecut cu folos, dar și pentru a-i motiva la o nouă participare pe viitor.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
IPS Iosif în Belgia (6)

Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a spus IPS Iosif

Prezent duminica aceasta în parohia Sfinții Ioachim și Ana din Hoogstraten, Belgia, IPS Iosif a vorbit comunităţii româneşti despre familia creştină şi pericolele de care este ameninţată în aceste vremuri. Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a subliniat Înaltpreasfinţia Sa. Ierarhul…

Revista Chemarea Credinţei – numărul 51

A apărut numărul 51 (Septembrie– Octombrie 2017) al revistei Chemarea Credinţei, publicaţia Patriarhiei Române adresată copiilor și familiei creștine. În acest număr, editorialul Din înțelepciunea copiilor este redactat de Ionuț Gerorge Mihăeș.Textul are titlul Sfinte…