Preoţi şi credincioşi au donat sânge la Moldova Nouă

Parohiile din Moldova Nouă au organizat miercuri o campanie de donare sânge la Spitalul Orășenesc.

Donatorii au fost clerici şi credincioşi

Preoţii, împreună cu credincioşi din parohiile din oraş, au donat în număr semnificativ pentru Centrul de Transfuzie judeţean care se confruntă cu o lipsă acută de sânge.

Impresii ale donatorilor

„Este primul lucru pe care orice om, nu numai creştin, ar trebui să-l facă. Niciodată nu ştii cine are nevoie de sângele tău și cui i-ai dăruit o șansă la mântuire”, a precizat Țundrea Gheorghiță.

Buzatu Cristian Marius a subliniat: „Oferirea de bună voie a sângelui este un act nobil, un act profund creştinesc. Trebuie să-l iubim pe cel aflat în suferință şi să-i înţelegem nevoia”.

„Este cel mai grozav act de caritate pe care îl poate face un om pentru semenii lui, pentru că prin sângele pe care îl donează poate să salveze viaţa multor oameni” – Alin Munteanu.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Programul hramului dedicat Sfintei Parascheva de la Iaşi

În acest an, manifestările dedicate sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva vor avea loc, la Iași, în perioada 11-14 octombrie 2018, anunţă Doxologia. Alături de moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva vor fi aduse spre închinare și moaștele Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina.…

A început deshumarea Episcopului Grigorie Leu

Arheologii de la IICCMER și instituțiile muzeale colaboratoare au început marți, 25 septembrie, acțiunea de deshumare a rămășițelor Episcopului Grigorie Leu, informează Episcopia Huşilor. Marţea aceasta au fost efectuate săpăturile până la nivelul superior al…