Patriarhul Teodor al Alexandriei despre atacurile teroriste din Egipt

Patriarch Theodoros of Alexandria

Preafericitul Părinte Teodor, Patriarhul Alexandriei și al întregii Africi, și-a exprimat susținerea față de poporul egiptean în urma atacurilor teroriste asupra bisericilor copte din Tanta și Alexandria.

Suntem alături de poporul egiptean. Cea de-a doua explozie a avut loc la o distanță destul de mică de Patriarhia noastră Ortodoxă, în cartierul Manseia al Alexandriei, acolo unde se află sediul Bisericii Copte, lângă Catedrala Sfântul Marcu. Să nădăjduim că Iisus Hristos, Cel Care merge spre Patima Sa cea de bunăvoie, va ușura durerea familiilor care și-au pierdut membrii într-un mod atât de injust și va aduce pacea Sa asupra Egiptului celui binecuvântat.

© Amen.gr

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Statistici | Filantropie şi dăruire pentru semeni. Mii de persoane au beneficiat de Programele „Sănătate pentru Sate” şi „Prevenție și educație pentru sănătate”

Prin programele Sănătate pentru Sate şi Prevenție și educație pentru sănătate, derulate cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, mii de români au fost îndrumaţi şi ajutaţi pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Ei au fost consiliaţi de…