Patriarhia Română ajută financiar familiile sinistrate din județul Galaţi

Comunicat de Presă Patriarhia Română inundaţii

În urma inundaţiilor de la mijlocul lunii octombrie 2016 care au provocat pagube materiale în mai multe localităţi din judeţul Galaţi, la solicitarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, Permanenţa Consiliului Naţional Bisericesc din data de 24 noiembrie 2016 a aprobat acordarea unui ajutor financiar de 70 000 lei din fondul Filantropia al Patriarhiei Române.

Acest ajutor suplimentează sprijinul material și financiar oferit deja de către Arhiepiscopia Dunării de Jos; Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei; Episcopia Tulcii și Protopopiatele din zonele afectate, în cuantum de 346.791 lei.

Sprijinul financiar al Patriarhiei Române va fi utilizat pentru  ajutorarea familiilor sinistrate din localităţile respective unde au fost afectate 3016 persoane dintre care 212 copii.

 

BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Nominalizări în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială pentru Radio și TV Trinitas

Realizatorii Irina Chiriac, de la Radio Trinitas și Raluca Mihalache, de la Trinitas TV, sunt nominalizați la Premiul pentru jurnalism, în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială, ediția 2018. Irina Chiriac este realizatoarea emisiunii Reportajele Radio Trinitas, care promovează necunoscuții de…