Părintele Mitropolit Ioan: Ne pocăim cu adevărat când vom ști să plângem cu inima pentru păcatele noastre, nu numai cu ochii

Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, a oficiat duminică, 8 ianuarie 2017, Sfânta Liturghie în biserica  Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, din parohia Călacea, protopopiatul Timișoara 1.

În cadrul Sfintei Liturghii, ierarhul a hirotonit întru diacon pe tânărul teolog Ionuț Mura.

În cuvântul rostit, Înaltpreasfinția Sa a subliniat importanța pocăinței, precizând că atunci ne pocăim cu adevărat când vom ști să plângem cu inima pentru păcatele noastre, nu numai cu ochii.

La finalul slujbei, părintele Ioan Mura, parohul bisericii, a prezentat câteva date atât despre istoricul parohiei pe care o păstorește din anul 1984, cât și despre lăcașul de cult, care a fost construit în anul 1812.

Pentru detalii, accesați site-ul oficial al Mitropoliei Banatului.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Suceava: Simpozion dedicat Mitropolitului Bartolomeu Anania

Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava găzduiește în perioada 20-21 ianuarie 2017 Simpozionul Național cu tema Valori naţionale în creaţia Mitropolitului Bartolomeu Anania, notează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Manifestarea a debutat vineri,…