Parastas pentru Arhiepiscopul Epifanie Norocel

parastas-pentru-arhiepiscopul-epifanie-norocel

La trei ani de la trecerea la cele veşnice a Arhiepiscopului Epifanie Norocel, sâmbătă, 09 ianuarie 2016, începând cu ora 12:00, la Catedrala arhiepiscopală Înălţarea Domnului din Buzău, va avea loc o slujbă de pomenire a vrednicului ierarh, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

Parastasul va fi oficiat, după Sfânta Liturghie, de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei. Vor participa părinţi consilieri, protoierei, stareţii şi stareţele aşezămintelor monahale din Eparhie, profesori şi elevi de la Seminarul Teologic Ortodox Chesarie Episcopul, precum şi credincioşi buzoieni.

Înaltpreasfinţitul Părinte Epifanie s-a născut în data de 14 decembrie 1932, în comuna suceveană Mălini. A păstorit Eparhia Buzăului şi Vrancei din 4 iulie 1982 până la mutarea sa la Domnul, în ziua de 07 ianuarie 2013.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
Festival Colinde Alesd

Aleșd: Festivalul de Colinde și Tradiții Creștine

Duminică, 4 decembrie 2016, a avut loc în biserica Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, din orașul Aleșd, ediția a șaptea a Festivalului de Colinde și Tradiții creștine. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, și prin grija…