Parastas pentru Arhiepiscopul Epifanie Norocel

La trei ani de la trecerea la cele veşnice a Arhiepiscopului Epifanie Norocel, sâmbătă, 09 ianuarie 2016, începând cu ora 12:00, la Catedrala arhiepiscopală Înălţarea Domnului din Buzău, va avea loc o slujbă de pomenire a vrednicului ierarh, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

Parastasul va fi oficiat, după Sfânta Liturghie, de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei. Vor participa părinţi consilieri, protoierei, stareţii şi stareţele aşezămintelor monahale din Eparhie, profesori şi elevi de la Seminarul Teologic Ortodox Chesarie Episcopul, precum şi credincioşi buzoieni.

Înaltpreasfinţitul Părinte Epifanie s-a născut în data de 14 decembrie 1932, în comuna suceveană Mălini. A păstorit Eparhia Buzăului şi Vrancei din 4 iulie 1982 până la mutarea sa la Domnul, în ziua de 07 ianuarie 2013.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Congres dedicat tinerilor în Episcopia Caransebeșului

Oameni de cultură, autorități locale, preoți și voluntari, precum și tineri participă în perioada 17-19 februarie 2017 la Congresul centrelor de tineret al Episcopiei Caransebeșului intitulat Forme concrete de implicare a Bisericii în educația tinerilor.…