O nouă etapă a campaniei: „Donează sânge, salvează o viaţă!”

o-noua-etapa-a-campaniei-doneaza

Peste 130 de persoane din Vălenii de Munte au donat sânge sâmbătă, 20 februarie 2016, în cadrul campaniei inițiate de Patriarhia Română: Donează sânge, salvează o viaţă! Potrivit directorului Centrului de Transfuzii Sanguine Ploiești, Georgeta Hanganu, se încearcă astfel mobilizarea populației în ajutoarea spitalelor confruntate cu lipsa de sânge.

„Mulţumim oamenilor din Vălenii de Munte pentru mobilizare, deoarece au venit 172 de persoane şi au donat sânge 132 de persoane, un lucru extraordinar de bun”, a declarat Georgeta Hanganu pentru Radio TRINITAS.

Evenimentul a fost sprijinit de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

„Voluntarii (n.r.) au fost la mare înălţime, ca de obicei. Au împărţit tuturor cornuri şi dulciuri. Au avut grijă de donatori, i-au ghidat, ne-au ajutat în activitate. Le mulţmim! Sunt cei mai harnici şi tineri voluntari pe care i-am avut vreodată”,a mai precizatDirectorul Centrului de Transfuzii Sanguine Ploiești, Georgeta Hanganu.

Campania „Donează sânge, salvează o viață” a început în anul 2012.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
WhatsApp Image 2016-08-27 at 19.08.56

Monahia Artemia Profir condusă pe ultimul drum

Monahia Artemia Profir a fost înmormântată astăzi, 27 august 2016, în cimitirul Mănăstirii prahovene Ghighiu. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum de numeroși preoți, monahi şi credincioși. Slujba înmormântării a fost oficiată, la orele…

06

TRONOS concertează în Polonia

Grupul Psaltic „Tronos” al Catedralei Patriarhale susţine mai multe concerte în Polonia, în perioada 25-28 august 2016. Membrii grupului au concertat deja în localitatea Mieleci, iar în această seară vor cânta în orașul Siendomierț. Duminică,…