Numeroși ploieșteni s-au alăturat campaniei Donează Sânge, Salvează o viață!

Numeroși ploieșteni au participat marți la ediția cu numărul 14 a campaniei Donează Sânge, Salvează o viață!. Aceasta a fost organizată de voluntarii Paraclisului CMN, împreună cu reprezentanți ai Colegiului Tehnic Toma Socolescu. Evenimentul a avut loc la Centrul de Transfuzie Ploiești.

Parteneri ai campaniei umanitare au fost: Liceul Tehnologic de Transporturi, Colegiul Tehnic Elie Radu, Colegiul Național Jean Monnet, Liceul de artă Carmen Sylva, Paraclisul Sfântul Nectarie Taumaturgul, Biserica Sfânta Filofteia și Parohia Pleașa.

Proiectul Donează sânge, salvează o viață! a prins contur în anul 2013 și a fost coordonat, încă de la început, de părintele arhimandrit Ciprian Grădinaru. Prin acţiunile organizate, Patriarhia Română este instituția cu cea mai mare contribuție adusă la creșterea numărului donatorilor. De la debut și până în prezent, în cadrul campaniei au fost recoltate peste 10 tone de sânge.

Foto credit: Loredana Dinu

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Nominalizări în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială pentru Radio și TV Trinitas

Realizatorii Irina Chiriac, de la Radio Trinitas și Raluca Mihalache, de la Trinitas TV, sunt nominalizați la Premiul pentru jurnalism, în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială, ediția 2018. Irina Chiriac este realizatoarea emisiunii Reportajele Radio Trinitas, care promovează necunoscuții de…