Năsăud | Sute de persoane au participat la conferința susținută de părintele Constantin Necula

Sute de persoane din Năsăud au participat vineri la conferința intitulată Crăciunul – sărbătoarea familiei. Aceasta a avut loc la Casa de Cultură Liviu Rebreanu și a fost susținută de părintele Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

În debutul evenimentului, membrii grupului folcloric Năsăudeanca au interpretat o serie de colinde. Pe scenă au mai urcat Sorin Găzdac, Ioan Frieş şi Daniel Pavelea. Aceștia au susținut un recital de muzică folk, informează site-ul Radio Renașterea.

Manifestarea culturală a fost organizată de Parohia Ortodoxă Sfântul Ilie din Năsăud, păstorită de părintele Iulius-Aurelian Mureşan, în colaborare cu Casa de Cultură din localitate.

Foto credit: Radio Renașterea

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Programul hramului dedicat Sfintei Parascheva de la Iaşi

În acest an, manifestările dedicate sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva vor avea loc, la Iași, în perioada 11-14 octombrie 2018, anunţă Doxologia. Alături de moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva vor fi aduse spre închinare și moaștele Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina.…

A început deshumarea Episcopului Grigorie Leu

Arheologii de la IICCMER și instituțiile muzeale colaboratoare au început marți, 25 septembrie, acțiunea de deshumare a rămășițelor Episcopului Grigorie Leu, informează Episcopia Huşilor. Marţea aceasta au fost efectuate săpăturile până la nivelul superior al…