Moment aniversar la Spitalului Clinic Municipal din Arad

Cu ocazia împlinirii a 240 de ani de atestare documentară a Spitalului Clinic Municipal din Arad, Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, înconjurat de un sobor de preoți din cadrul Sectorului Social Filantropic și Misionar, a săvârșit o slujbă de sfințire cu prilejul dezvelirii unei plachete comemorative, după cum ne-a transmis Pr. Cons. Gabriel Mariş.

„Le purtăm recunoștiință veșnică tuturor celor care au contribuit la temeluire și la afirmare, la buna funcționarea a acestui spital și desigur avem toată nădejdea că va fi și pe viitor la înălțime. Mulțumim celor care în prezent îl gospodăresc, sub toate aspectele și pe toate planurile de activitate, în toate secțiile medicale. Urăm tuturor spor în desăvârșirea bunelor servicii pe care le împlinește instituția, sănătate, înzilire și întru toate bună sporire iar celor care își caută sănătatea aici, Bunul Dumnezeu să ajute ca priceperea și mâna doctorilor să fie totdeauna la înălțimea așteptărilor și desigur pe măsura a ceea ce reprezintă pregătirea lor și întreaga disponibilitate pentru ca viața să triumfe totdeauna. ” – a spus ierarhul în cuvântul adresat celor de față.

La eveniment au participat autorităţile locale şi judeţene, medicii, asistente, actuali şi foşti angajaţi ai unităţii medicale și pacienți ai spitalului.

Comentarii Facebook


Știri recente