Moment aniversar în Episcopia Italiei | PS Siluan a împlinit 9 ani de arhipăstorire a credincioşilor români din Peninsulă

Preasfințitul Părinte Siluan a sărbătorit prin rugăciune împlinirea a 9 ani de la întronizarea ca Episcop Ortodox al Românilor din Italia.

Ierarhul a oficiat lunea aceasta, în ziua de cinstire a Sfântului Evanghelist Ioan, Sfânta Liturghie în Paraclisul Adormirea Maicii Domnului de la Centrul Eparhial de la Roma.

În cadrul Sfintei Liturghii au fost rostite ectenii de mulțumire pentru darurile și binecuvântările pe care Dumnezeu le-a revărsat asupra Eparhiei şi Chiriarhului ei în cei nouă ani de arhipăstorie.

Ceremonia de intronizare a ierarhului a avut loc în biserica Parohiei Ortodoxe Române Sfântul Antonie cel Mare din orașul Lucca, în data de 8 mai 2008.

PS Siluan aniversează 9 ani de la intronizarea ca episcop al românilor ortodocşi din Italia – Basilica.ro

Preasfințitul Părinte Siluan împlinește în data de 8 mai 2017 9 de ani de la intronizarea ca episcop al românilor ortodocşi din Italia. Cu acest prilej, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel i-a transmis Preasfinţiei Sale un mesaj de felicitare. Şpan Siluan s-a născut în 5 martie 1970,în localitatea Gura Râului, jud.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente