Mitropolitul Clujului: În lupta noastră cu răul, sfinții îngeri ne sprijină

În ziua de prăznuire a Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, IPS Andrei a oficiat Sfânta Liturghie în biserica parohiei Dipșa din Protopopiatul Ortodox Bistrița. În predica rostită, ierarhul le-a spus celor prezenți că în lupta cu răul, sfinții îngeri îi sprijină pe oameni.

Mitropolitul Clujului a mai menționat în omilia expusă, în data de 8 noiembrie 2017, că atunci când omul are impresia că uneori este părăsit de toată lumea, totuși nu el nu este singur, ci îngerii lui Dumnezeu sunt cu el, anunță Radio Renașterea.

La finalul slujbei, IPS Andrei a acordat părintelui paroh Liviuț Costel Tătar rangul de iconom-stavrofor, cu dreptul de a purta cruce pectorală. De asemenea, mai mulți credincioși au fost distinși cu Diplome de aleasă cinstire.

Foto credit: Radio Renașterea

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Colocviile Putnei la final: Ce subiecte s-au discutat

A XXI-a ediție a simpozionului internațional de istorie Colocviile Putnei s-a încheiat sâmbătă, 14 iulie 2018.  Principalele subiecte discutate la această ediție au fost: Cronica moldo-germană: demonstrarea faptului că între anii 1495–1497 Ștefan cel Mare a cerut…