Ministrul adjunct de Externe al Greciei s-a întâlnit cu Arhiepiscopul Ciprului

Ministrul adjunct de Externe al Republicii Elene, Markos Bolaris, s-a întâlnit luni cu Preafericitul Părinte Hrisostom, Arhiepiscopul Ciprului, la reședința sa din Nicosia.

Potrivit unei informări a Arhiepiscopiei Ciprului, cei doi au discutat aspecte legate de relațiile dintre Biserică și stat, dar și alte probleme care privesc Ortodoxia la nivel global.

Ministrul Bolaris și-a exprimat mulțumirea pentru buna colaborare cu Arhiepiscopul Ciprului, subliniind că „întotdeauna este benefic schimbul de păreri și poziții mai ales pe temele majore ale Ortodoxiei”.

„Astăzi, cu o deosebită onoare și bucurie, l-am vizitat pe Preafericitul Părinte Hrisostom II, Arhiepiscopul Ciprului, la Sfânta Arhiepiscopie”, a scris Bolaris luni pe contul său de Twitter.

„Am avut ocazia să discutăm aspecte foarte interesante pentru drumul nostru comun și pentru ecumenicitatea Ortodoxiei și a culturii romeice”.

La întâlnirea de luni, 5 noiembrie 2018, Ministrul adjunct de Externe a fost însoțit de Ambasadorul Greciei în Cipru, Excelența Sa Ilias Fotopoulos.

Foto credit: Markos Bolaris / Twitter

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

6.000 persoane la Marșul pentru Viață din Chicago

Cel puțin 6.000 persoane au participat duminică, 13 ianuarie 2019, la Marșul pentru Viață din Chicago, informează Știri pentru viață. Marșul trage anual un semnal de alarmă asupra gravității și amplorii avortului în întreaga lume.…